Spremni

PARTIZAN IDE KOD FENJERAŠA, ALI KOD ŽOCA NEMA OPUŠTANJA: Uradili su mnoge lepe stvari, a evo šta nas čeka!

Autor Nikola Lalović

Iako je Mornar zakucan za dno tabele, ne sme Partizan olako da shvati ovaj meč.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Partizan posle dva poraza, po jednog u ABA i Evroligi, želi da zatvori 2023. godinu pobedom. Poslednji meč ove godine crno-beli igraju u subotu 30. decembra u Baru protiv Mornara. U duelu sa "fenjerašem" u ABA ligi tim Željka Obradovića želi trijumf i ostanak u igri za najviši plasman. 

Trener crno-belih Željko Obradović istakao je da se nada da će Mornar uspeti da se izvuče iz krize i da nastavi sa kvalitetnim radom, a da će njegova ekipa dati sve od sebe da se na najbolji način pripremi za ovaj duel. 

"Nova utakmica u ABA ligi, uz veliko poštovanje protivnika koji je u prethodnim godinama radimo neke mnogo lepe stvari u regionalnoj košarci. Nadam se da će uspeti da tako i nastave. Pred nama je jedan trening i večeras put u Bar. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i sutra, uz maksimalnu koncentraciju odigramo dobru utakmicu", naglasio je Obradović.

Iskusni bek crno-belih Danilo Anđušić istakao je da ekipa posle Virtusa nema nimalo vremena za oporavak i pripremu, ali da će uraditi sve da dođe do pobede u "Topolici". 

"Veoma važno za nas je da u sutrašnjoj utakmici odigramo dobro i dođemo do pobede. Na žalost ili na sreću, nemamo bukvalno ni jedan dan da se osvrnemo iza sebe i bavimo utakmicama koje su se završile, nego samo da gledamo u ono što nas čeka. Mornar je daleko bolji tim od onoga što pokazuje tabela i ni jedan sekund ne smemo da im dozvolimo da dođu do ritma igre koji njima odgovara. Spremićemo se danas, pokušati da se što više odmorimo i da sutra pobedom završimo godinu", istakao je Anđušić.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: