OPA!

BOGDAN POKAZAO NOVU DEVOJKU! Fotografija razotkrila vezu - posle američke manekenke smuvao Saru (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Bogdan Bogdanović pokazao je svoju novu devojku Saru Radović

Izvor: instagram/bogdanbogdnaovic/saradoovic

Bogdan Bogdanović pokazao je svetu svoju novu devojku. Na jednoj od fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama vidi se da je u pozacini na brodu jedna devojka. Ubrzo je otkriveno da se zove Sara Radović i da je navodno u vezi sa njim nekoliko meseci.

Nema još zvanične potvrde, mada deluje da su zajedno po objavama i potezima na društvenim mrežama. Njen Instagram nalog je "zaključan" i ne može da se pristupi fotografijama, osim te jedne koja je osvanula na mrežama. Na jednom od komentara se vidi i da su razmenili srca u komentarima pa je to dodatno "podgrejalo" priče o vezi.

Srpski reprezentativac rođen je 1992. godine, a ona je navodno 2003. godište. U vezi su izgleda već neko vreme. Sara, ako je sudeći po informacijama na internetu, studira u Italiji. Pre nje Bogdan je bio u vezi sa američkom manekenkom Britani Neta koja je bila i prva pratilja u izboru za mis Nju Džersija i sa njom je bio na svadbi Danila Galinarija. Takođe se zabavljao i sa srpskom teniserkom Olgom Danilović koja je sada u vezi sa Janom Oblakom, golmanom Atletiko Madrida.

Bogdan ove sezone blista na parketu. U dresu Atlante prosečno beleži 17,7 poena, 3,2 skoka i 2,7 asistencija po meču. U decembru prošle godine imao je neke neverovatne partije, poput one protiv Denvera kada je ubacio 40 poena. Pogledajte i kako izgleda njegova bivša Britani Neta:

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: