Uživo

PARTIZAN PREGAZIO SLOVENCE - BAŠ KAKO JE ŽELJKO HTEO! Crno-beli zaboravili poraz u derbiju!

Ekipa Željka Obradovića vratila se na pobednički kurs.

Izvor: Kurir / Petar Aleksić

Poraz u derbiju brzo je zaboravljen - Partizan se oporavio nakon poraza od Crvene zvezde i automatski se vratio u dobru formu. Ekipi Željka Obradovića za to je poslužila ekipa Krke, koja u Beogradu nije mogla da pruži nikakav otpor raspucanoj crno-beloj četi - 96:76!

Najtrofejniji evropski trener odlično je pripremio ekipu za ovaj meč, a kada je postalo jasno da će razlika biti ubedljiva imao je luksuz da odmori neke od svojih najboljih igrača. Tako je Kaboklo odigrao manje od deset minuta na ovom meču, a nisu se previše umarali ni Doužer, odnosno Panter i Naneli. Najveću minutažu u crno-belom dresu imao je Tristan Vukčević i čini se da je uspeo da je iskoristi - postigao je 16 poena, uz pet skokova i dve ukradene lopte.

Partizan se ovom pobedom izjednačio sa Cedevita Olimpijom na drugom mestu tabele ABA lige, sa dve pobede manje od Crvene zvezde koja drži prvo mesto u regionalnom takmičenju. Podsećamo, upravo je Cedevita Olimpija savladala Crvenu zvezdu u prvom meču dana i tako zakomplikovala situaciju na tabeli. Sve detalje sa meča Partizana i Krke pročitajte u kartici "razvoj događaja".

20:45

Statistika!

Partizan: Smit 10, Vukčević 16, Koprivica 10, Panter 5, Jaramaz 4, Naneli 7, Trifunović 5, Anđušić 6, Doužer 7, Ponitka 5, Kaminski 11, Kaboklo 10.

Krka: Planinić 2, Hamilton 10, Stergar 10, Bačvić, Cerkvenik 10, Jurković 5, Špan 15, Škedelj 8, Radovanović 6, Macura 10.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
20:34

KRAJ MEČA - 96:76!

Košarkaši Partizana ostvarili su veoma važnu pobedu nad Krkom, a rezultat meča ni u jednom trenutku nije se dovodio u pitanje.

20:29

39. minut - Blizu je kraj, 94:70!

Nekoliko slabijih napada crno-belih u samom finišu meča, ali... Krka nije uspela da smanji zaostatak, i dalje Partizan ima izuzetno ubedljivu prednost.

20:21

35. minut - Rutina, 91:60!

Pitanje je samo kojim će se rezultatom završiti meč u Beogradskoj areni, odnosno u kojem trenutku će Partizan prebaciti 100 poena!

Izvor: MN Press

20:12

Kraj treće četvrtine - 80:52!

Biće ovo rutinska pobeda Partizana! Crno-beli su protiv Krke za samo tri deonice postigli 80 poena i imaju gotovo 30 poena prednosti pred poslednjih deset minuta. Veoma važan trijumf nakon poraza u derbiju, a pred novo duplo kolo Evrolige.

20:07

25. minut - Partizan ne posustaje, 74:39!

Željko Obradović je odlučio da u nastavku meča priliku ne dobijaju samo rezervisti, pa su na terenu i kapiten Kevin Panter, Džejms naneli koji je jedan od igrača sa najvećom minutažom, kao i ostali. Sve to utiče i na rezultat - Krka ne dobija priliku da se vrati u meč, pa je izvesno da ćemo videti više od 100 poena crno-belih.

Izvor: MN Press

19:56

Nastavljamo!

Počela je treća deonica meča koji je Partizan rezultatski odlučio već sredinom drugog dela igre!

19:50

Poraz Zvezde!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Cedevita Olimpije u Ljubljani (96:86), a to je rezultat koji zanima i Partizan. Crno-beli sada imaju jednu pobedu manje od slovenačkog tima, sa kojim se trenutno bore za drugu poziciju na tabeli.

19:42

POLUVREME - 59:29!

Partizan je razbio Krku za dve četvrtine, a Željko Obradović je dobio priliku da odmori neke od svojih najvažnijih igrača. Ni to nije uticalo na rezultat pošto crno-beli imaju čak 30 poena prednosti - Krka za 20 minuta nije uspela da postigne toliko...

Tristan Vukčević je obeležio dosadašnji deo meča sa 11 postignutih poena, Bruno Kaboklo je svojih 10 postigao u prvoj deonici, a Doužar i Ponitka nisu ni morali da ulaze u igru tokom dosadašnjeg toka meča.

19:37

18. minut - Partizan ubedljiv, 51:29!

Nije uspeo Tristan Vukčević da pogodi oba slobodna bacanja, ali je i jedno bilo dovoljno da crno-beli postignu više od 50 poena za manje od 18 minuta košarke u Beogradskoj areni. Deluje da će ovo biti jedna od najubedljivijih pobeda Partizana u sezoni. 

Izvor: MN Press

19:32

16. minut - Spektakl Partizana, 44:26!

Pogađam trojku i Tristan Vukčević, a Partizan je blizu da dođe i do dvadeset poena prednosti. Ukoliko je suditi po dosadašnjem toku meča to će se sasvim sigurno desiti pre kraja druge četvrtine.

19:27

13. minut - Tajm-aut, 36:19!

Odlično je leđima odigrao Balša Koprivica i nakon njegovih poena Partizan ima maksimalnih 17 poena prednosti. Trener Krke traži tajm-aut, ali pitanje je koliko njegova ekipa može da parira crno-belima, koji u laganom ritmu postižu poene na početku meča.

19:18

Kraj prve četvrtine - 30:14!

Košarkaši Partizana razbili su Krku već u prvoj deonici, pa imaju ubedljivih 16 poena prednosti nakon 10 minuta košarke. Kaboklo je već sada na 10 postignutih poena, a deluje i da je ovaj meč rezultatski rešen iako ima da se igra još mnogo.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

19:13

9. minut - Povratak Trifunovića, 25:11!

Mladi Uroš Trifunović se nakon mesec dana ponovo nalazi na parketu, a navijači Partizana aplauzima su ga dočekali.

19:06

5. minut - Furiozan Partizan, 15:4!

Impresivan start crno-belih protiv Krke u 15. kolu ABA lige. Već na samom početku meča sa po pet poena su dvocifrenu prednost domaćem timu doneli Džejms Naneli, Tristan Vukčević i Bruno Kaboklo!

19:01

Počinjemo!

Drugi meč dana u ABA ligi igraju Partizan i Krka - crno-beli meč u Beogradu počinju u sastavu Smit, Panter, Naneli, Vukčević, Kaboklo!

18:30

Krka u problemu!

Slovenački tim je na začelju tabele i samo je barski Mornar lošije plasiran od Krke. Teško je očekivati da će sezonu moći da izvlače u Beogradskoj areni, protiv jednog od najboljih timova u Evropi!

18:20

Partizan za drugo mesto!

Crno-beli će pobedom protiv Krke pokušati da se domognu druge pozicije u regionu i tako nastave da vrše pritisak na najvećeg rivala. Možda prednost domaćeg terena na kraju ligaškog dela još nije izgubljena za tim Željka Obradovića.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
18:00

Dobro veče!

Veoma važan meč u 15. kolu ABA lige košarkaši Partizana odigraće u Beogradu protiv Krke. Slovenački tim zauzima pretposlednje mesto na tabeli regionalnog takmičenja i odlična je prilika za crno-bele da upišu pobedu, a samim tim i "skoče" na drugo mesto tabele.

Utakmica počinje u 19:00, a tekstualni prenos pratite uz MONDO.

Ukratko

  • Partizan - Krka 96:76
  • Crno-beli sigurni
  • Drama na vrhu tabele
učitaj još +