Košarka

HEROJ IZ MANILE DOBIO SPECIJALNU NAGRADU: Dirljiv govor čoveka koji je spasio život Boriši!

Autor Nikola Lalović

Dragan Gaga Radovanović je dobio zasluženu nagradu!

Izvor: MONDO/MN Press

Na novogodišnjem koktelu Košarkaškog saveza Srbije nagrađeni su najbolji u 2023. godini, a nakon što su za najboljeg košarkaša i košarkašicu Srbije proglašeni Bogdan Bogdanović i Aleksandra Crvendakić videli smo i jednu specijalnu nagradu!

Ona je otišla u ruke čoveka koji već duže od dve decenije brine o zdravlju naših košarkaša, a dodela nagrade Draganu Gagi Radovanoviću počela je rečima: "Naš heroj na terenu bio je Boriša Simanić, a još veći heroj profesor doktor Dragan Gaga Radovanović!"

Profesor doktor Radovanović je munjevitom akcijom u Manili uspeo da pomogne teško povređenom Boriši SImaniću i spreči možda i fatalan ishod njegove povrede protiv Južnog Sudana. Sada se obratio prisutnima rečima:

"Hvala najlepše, zahvaljujem se KSS na ovom priznanjju. Košarka vas mnogo češće čini radosnim zbog pobede, ređe tužnim zbog poraza, ali ste uvek ponosni što niste deo jednog karakternog divnog sporta. Ja sam srećan što sam preko 20 godina mogao da budem deo košarkaške istorije iznutra velike istorije", istakao je on.

BONUS VIDEO:

(MONDO, N.L.)