Košarka

PARTIZAN SE HITNO OGLASIO ZBOG BRUNA KABOKLA: Italijani zapretili, Ostoja Mijailović sve objasnio!

Autor Nikola Lalović

Ponovo su se pojavile glasine o tome da bi Partizan mogao da bude u problemu zbog neraščišćenih računa Bruna Kabokla sa bivšim klubom, ali sada je tačku na to stavio Ostoja Mijailović.

Izvor: ATA Images/Dušan Milenković/MN Press

Partizan se opet našao u centru pažnje zbog situacije sa Brunom Kaboklom. Brazilski centar je tokom sezone pojačao crno-bele i pokazao se kao odličan dodatak timu Željka Obradovića, ali je od početka priče oko toga da treba da stigne u Beograd bilo problema. Imao je Kaboklo nerazjašnjene račune sa bivšim klubom Venecijom... 

Sada smo ponovo videli informacije da je ugovor sa Partizanom predmet sporta u Italiji, pošto je italijanski sud presudio u korist Venecije, ali se povodom celog slučaja oglasio Ostoja Mijailović. Predsednik KK Partizan je pojasnio da su crno-beli platili obeštećenje i da nema razloga da bude bilo kakve arbitraže ili spora kada je u pitanju njegov ugovor.

"KK Partizan je po odluci FIBA platio obeštećenje od 150.000 evra i za igrača dobio LOC (letter of clearence) bez kojeg on ne bi ni mogao da bude registrovan. Samim tim, situacija je čista i na nju ne može da utiče nikakva odluka arbitraže koja za ovaj slučaj nije ni nadležna”, prokomentarisao je ceo slučaj Ostoja Mijailović.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: