Fetiš!

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE UNIŠTILA STEFA KARIJA! Pola interneta u čudu - kako je ovo znala pre 7 godina?!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnja glumica u filmovima za odrasle Mia Kalifa govorila o stvarima koje Stef Kari voli mnogo pre nego što ih je on javno otkrio.

Izvor: MN Press/Instagram/miakhalifa/printscreen

Jedan od najboljih košarkaša današnjice ima čudan fetiš - bek Golden Stejt Voriorsa Stef Kari opsednut je ženskim stopalima! Ljubitelji košarke koji već dugo mogu da prate njegove impresivne igre u NBA ligi za to su saznali prošle godine, kada je Stef sa suprugom Aješom gostovao u jednoj emisiji na Jutjubu i otkrio koji deo njenog tela najviše voli. Sada je tema ponovo aktuelna jer su košarkaški zaljubljenici na Tviteru otkrili objavu nekadašnje zvezde filmova za odrasle Mie Kalife - koja mnogo više prati fudbal - u kojoj se takođe priča o Stefovoj ljubavi prema stopalima!

Mia Kalifa je davne 2017. godine napisala "Ako je Stef Kari toliko zaljubljen u stopala, zašto su mu patike toliko ružne?", ali tada nije privukla mnogo pažnje. Skoro sedam godina kasnije Mia je u centru pažnje jer su mnogi u šoku kako je to ona znala fetiš slavnog sportiste godinama pre nego što ga je on javno otkrio u prisustvu svoje supruge?! Pogledajte kako izgleda Mia Kalifa, inače velika navijačica Vest Hema:

Istina, Aješa Kari je svojevremeno, još pre nekoliko godina, pričala o tome kako sa svojim suprugom ne razmenjuje provokativne fotografije već on želi a gleda samo njena stopala. "Moj muž zaista voli moja stopala. Jednog dana sam mu poslala sliku mojih stopala i od tada ih stalno dobija - to je ono što mu šaljem kada traži provokativne fotografije", ispričala je u jednoj emisiji supruga američkog košarkaša.

Taj deo priče verovatno nisu znali košarkaški fanovi koji se sada prisećaju tvita poznate glumice iz filmova za odrasle. Doduše, tačno je da je ona o tome pričala pre nego što je Stef Kari otkrio šta voli.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: