Neobično!

OVAKAV OGLAS NIKAD NISTE VIDELI NA INTERNETU: Prodaje se FLAŠICA Partizanovog košarkaša!

Autor Dušan Ninković

Predmet koji je koristio američki košarkaš Pi Džej Doužer mogao bi da bude lep suvenir.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES/kupujemprodajem/printscreen

Košarkaši Partizana u ponedeljak uveče su obavili posao i na gostovanju Cibone u Zagrebu upisali novu pobedu u regionalnom takmičenju. Dok su crno-beli igrali u Hrvatskoj, internetom u Srbiji širila se neverovatna vest - tačnije oglas sa jednog od najpopularnijih domaćih sajtova za onlajn trgovinu.

Neko od navijača Partizana iskoristio je priliku da tokom utakmice beogradskih crno-belih i podgoričke Budućnosti nabavi flašu vode koju je koristio američki plejmejker Pi Džej Doužer. Meč je odigran 16. decembra, u flaši i dalje ima vode, a na čepu se nalazi markerom ispisan broj 35 koji nekadašnji igrač Denver Nagetsa nosi na opremi u Partizanu.

Cena flaše sa vodom iznosi 1.500 dinara i moglo bi se reći da je simbolična jer sigurno ima onih koji bi platili i nešto više novca za ovako neobičan suvenir sa utakmice. Pogledajte oglas na sajtu KupujemProdajem:

Izvor: kupujemprodajem/printscreen

Inače, Partizan je meč protiv Budućnosti rešio u svoju korist (96:83), a Doužer je imao 17 poena, četiri skoka i pet asistencija. Amerikanac koji po prvi put u karijeri igra u evropskoj košarci u regionalnom takmičenju prosečno beleži 8,5 poena, tri skoka i 4,2 asistencije. U Evroligi je na proseku od 9,4 poena, 2,9 skoka i 3,2 asistencije po meču.

Podsećamo, pre Partizana je igrao u NBA ligi i razvojnim timovima franšiza za koje je nastupao. Nakon koledža Južna Karolina 2017. godine nije izabran na NBA draftu, ali je dobio priliku u ligi - prvo je nosio dres Oklahome, zatim Bostona, Denvera i Sakramenta, uz česte selidbe u Razvojnu ligu.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: