Drži se!

GOLDEN STEJT SE PRVI PUT OGLASIO: Evo šta je otkrio o stanju Dejana Milojevića!

Autor Dušan Ninković

Američki tim će i u narednom periodu deliti informacije o Dejanu Milojeviću.

Izvor: YouTube/Printscreen/Golden State Warriors/MN Press

Nekadašnji srpski košarkaš, a sada jedan od pomoćnik trenera Golden Stejta Dejan Milojević (46) doživeo je srčani udar tokom timske večere i zbog toga je hospitalizovan u Juti! Informacija o stanju Dejana Milojevića za sada nema mnogo, a nekoliko sati nakon što se sve dogodilo prvi put se oglasio njegov tim iz SAD.

Kratkim saopštenjem na društvenim mrežama Golden Stejt Voriorsi otkrili su šta se dogodilo, a zatim obavestili javnost da će pravovremeno informisati o svim novostima vezanim za stanje srpskog stručnjaka.

"Pomoćni trener Godlen Stejt voriorsa Dejan Milojević hospitalizovan je prethodne noći u Solt Lejk Sitiju, Juta, nakon što je doživeo srčani udar tokom timske večere. Po potrebi ćemo dostavljati informacije o njegovom stanju", napisao je Golden Stejt na društvenim mrežama.

Podsećamo, Milojević je od 2021. godine jedan od pomoćnih trenera Stiva Kera u stručnom štabu golden Stejt Voriorsa. Pre toga je radio kao prvi trener Mege u kojoj je bio zaslužan za stvaranje Nikole Jokića, a kratko je samostalno vodio i podgoričku Budućnost. 

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: