Sećanje!

SVI U CRNO, ZA MILOJA! Ova utakmica biće više od igre

Autor Dušan Ninković

Crno-beli pozivaju navijače da crnom odećom odaju počast Dejanu Milojeviću.

Izvor: MN Press

Srpska košarka je izgubila mnogo odlaskom Dejana Milojevića, koji je preminuo nakon srčanog udara tokom timske večere Golden Stejt Voriorsa. Od legendarnog košarkaša Partizana i trener Mege oprostili su se brojni ljudi iz sveta košarke - od Vladimira Štimca, Predraga Danilovića, Saše Obradovića pa do Stiva Kera i Adama Silvera. Emotivne oproštaje imali su Partizan i Mega, a upravo ova dva tima igraju u narednom kolu ABA lige - i ulaz je besplatan!

Crno-beli su na zvaničnim profilima na društvenim mrežama najavili utakmicu protiv drugog beogradskog tima, koja će biti posvećena velikoj igračkoj i trenerskoj karijeri Dejana Milojevića, ali i njegovim ljudskim kvalitetima! Svi u hali će se sećati širokog osmeha i uvek dobrog raspoloženja koji su bili sastavni deo Dekija, džina pod obručima.

"Besplatan ulaz za utakmicu 17. kola ABA Lige u Štark areni protiv Mege! MILOJU U ČAST! Pozivamo sve navijace da dodju u crnim majicama ili duksericama", navodi se u objavi Partizana, dok je ovaj post prokomentarisao i zvanični Instagram profil Mege. "Za Dejana Milojevića", napisali su iz kluba koji je vodio na početku trenerske karijere.

Dejan Milojević ponikao je u ekipi Beovuka, a kasnije je igrao za FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju i Galatasaraj. Trenersku karijeru gradio je u Megi, Budućnosti i kao pomoćni trener golden Stejt Voriorsa. Sa reprezentacijom Jugoslavije bio je evropski šampion 2001. godine.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: