LEPO!

FOTO: ŽELJKO I JANIS, JEDAN DO DRUGOGA! Prava slika "večitog" derbija, treneri bez tenzija ćaskaju!

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte lepu sliku sa žreba Kupa Radivoja Koraća koji se održava od 14. do 17. februara u Nišu.

Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Danas je održan žreb Kupa Radivoja Koraća na kome nas bez ikakve sumnje čekaju uzbudljive utakmice, a jako lepu sliku videli smo i pre izvlačenja kuglica. Iako je često mnogo tenzija između Crvene zvezde i Partizana, dvojica trenera Janis Sferopulos i Željko Obradović sedeli su jedan do drugoga i čekali da vide protiv koga će igrati na turniru u Nišu, gde se 19. put održava borba za "Žućkovu levicu".

Željko Obradović je stigao prvi, a odmah potom je do njega seo i Janis Sferopulos i dugo su ćaskali i smejali se, pokazujući da su u dobrim odnosima, što je svakako slika koju smo želeli da vidimo. Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsetimo, Partizan i Crvena zvezda već u nedelju (28. januar) igraju u okviru ABA lige, što će biti njihov čak četvrti duel ove sezone. Prva dva derbija dobio je Partizan (88:86 u Evroligi, pa 98:87 u ABA ligi), dok je najskoriji pripao Crvenoj zvezdi (88:72 u Evroligi).

Uoči početka Kupa Radivoja Koraća oglasio se i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović koji je poslao poseban apel svim akterima turnira.

  • Borac 94 - Borac Čačak (14.02)
  • Crvena zvezda - FMP (14.02)
  • Mega - Vojvodina (15.02)
  • Partizan - Hercegovac Gajdobra (15.02)

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)