Šou

"MA IDI U PI*KU MATERINU!" Jokić opsovao na srpskom pred kamerama, pogledajte reakciju saigrača! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić je zbog nečega bio neraspoložen posle pobede svog tima nad Indijanom.

Izvor: X/AltitudeTV

Nikola Jokić je doneo još jednu pobedu Denveru pošto je trojkom u poslednjem napadu overio trijumf nad Indijanom 114:109. On je na tom meču upisao tripl-dabl sa 31 poenom, 13 skokova i 10 asistencija a posle meča je zbog nečega bio vidno nervozan. 

Dok je Džamal Marej davao izjavu posle meča i otkrivao da pomalo uči srpski kako bi se bolje sporazumeo sa svojim najboljim saigračem Jokić je prolazio pored njega. 

"Postajemo sve bolji, ja učim pomalo srpski, on uči engleski tako da mislimo da radimo dobar posao. Mislim da evoluiramo kada je u pitanju naše razumevanje u igri", rekao je Marej koji je na ovom meču ubacio 31 poen uz 8 skokova i 7 asistencija. 

Tada je u njega udario Somborac koji nimalo nije bio raspoložen. Čuli smo ga kako nešto govori sebi u bradu, a onda je prošao pored mikrofona i jasno se čula sočna psovka na srpskom: "Ma idi u p*čku materinu!" Poslušajte i sami: 

Saigrači Nikole Jokića su upoznati sa Srbijom, a neki čak i sa Somborom pošto je Eron Gordon prethodnog leta dolazio da poseti Jokićevo imanje. Krilni centar je čak bio i u Pragu kada je Jokić nastupao za Srbiju na Eurobasketu 2022. godine. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO;