AUUUU

JOKIĆU "KOPALI" OČI, PREVIJAO SE OD BOLOVA - I OPET JE IGRAO! Sve učinio za Denver, a saigrači ga IZDALI i obrukali se!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Jokić upisao je dabl-dabl u porazu od Njujorka.

Izvor: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

Nikola Jokić odigrao je odličan meč, upisao dabl-dabl, igrao i povređen, ali su ga "izdali" saigrači. Denver je u Njujorku doživeo ubedljiv poraz - 122:84. Ni u jednom momentu aktuelni šampioni nisu bili ni blizu da urade nešto. Uostalom, konačan rezultat i poraz od skoro 40 poena razlike najbolje oslikava šta se dešavalo na parketu.

Da stvari neće ići kako su gosti planirali moglo je da se vidi u prvom poluvremenu previjao od bolova. Dobio je udarac u oko, ležao je na parketu. Odmah je otišao u svlačionicu. Srećom, nije bilo toliko strašno kao što je delovalo u prvi mah, pa je mogao da nastavi meč. Igrao je i povređen, mada kako se meč odvijao, možda je bolje da je odmorio...

Srpski centar na parketu je proveo samo 28 minuta i za to vreme upisao je 31 poen, uz 11 skokova i 3 asistencije. Jedini dvocifren uz njega u Nagetsima bio je Eron Gordon (12, 5sk), dok je Džamal Marej dodao samo 9 poena, uz 7 asistencija. Jedna od najlošijih partija Denvera u sezoni za kraj serije od pet gostovanja u januaru. Na drugoj strani čak šestorica igrača bila su dvocifrena predvođena O Dži Anuobijem (26) i Džejlenom Bransonom (21, 4as).

REZULTATI:

Indijana - Filadelfija 134:122
Vašington - Juta 108:123
Bruklin - Minesota 94:94
Majami - Boston 110:143
Njujork - Denver 122:84

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: