Baš nezgodno...

EMBID PRED PONOĆ POBEGAO OD JOKIĆA: U zadnji čas javio da neće na teren, novi izgovor svake godine!

Autor Nikola Lalović

Ponovo je Džoel Embid rešio da ne igra u meču sa Denverom u gostima!

Izvor: Tim Nwachukwu / Getty images / Profimedia

Čekao je ceo NBA da se sastanu Nikola Jokić i Džoel Embid, ali od toga opet nema ništa! Samo nekoliko minuta pred meč Denvera i Filadelfije koji je zakazan za 23:30 po srpskom vremenu kamerunski centar je odlučio da ne igra! 

Sada je problem što ga boli levo koleno, a navodno ga je sa meča povukao stručni štab kada su videli kako izgleda na zagrevanju za meč. Ipak to bi bilo uverljivije da Embid ovo ne radi godinama, tj. od kraja 2019. godine. Bio je 8. novembar kada je te 2019. on odigrao poslednji meč u Denveru i od tada je uvek imao neke razloge da ne igra. 

Osim Embida na ovom meču neće biti Tajrisa Maksija i Tobajasa Herisa, a prethodni put je Filadelfija uradila nešto slično pa na meču sa Denverom u Koloradu nije bilo Džoela Embida i Džejmsa Hardena. Tako ćemo još jednom ostati bez duela dva najbolja centra NBA lige ali i dva najbolja igrača, MVP-a u prethodne tri sezone. U nedostatku Embida Nikola Jokić će imati duele sa mnogo slabijim imenima poput Nikolasa Batuma i Markusa Morisa. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: