Košarka

NAJLEPŠA SRPKINJA NA DERBIJU ZBOG KOŠARKAŠA ZVEZDE: Mina je uvek kraj Nemanje - pobeda je rođendanski poklon

Autor Mladen Šolak

Košarkaš Zvezde kao i uvek imao podršku lepe supruge, poznatog srpskog modela

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Mina Nedović (29), supruga košarkaša Zvezde i reprezentativca Srbije Nemanje Nedovića, bila je i prošle večeri na derbiju Zvezda - Partizan u Štark areni i navijala je za svog supruga kraj terena. Dan posle utakmice, ona se vidi na snimku kraj Nedovićeve majke, koja je psovala Zeka Ledeja zato što je udario njenog sina, a pobeda u derbiju bila je i Nemanjin rođendanski poklon Mini, jer je rođena 26. januara.

Mina i Nemanja važe za jedan od najskladnijih parova i zajedno su duže od 10 godina. Upoznali su se 2014. godine, bili su zajedno dok je njega karijera vodila u San Francisko, Malagu, Milano, Atinu, a od pretprošle godine su ponovo u Beogradu. Ovo je Mina Nedović, ex Milutinović:

"Bilo je leto, Nemanja je bio sa svojim društvom, a ja sa svojim. Te godine je bio povređen i nije mogao da igra za reprezentaciju. Nakon tog našeg prvog susreta prošlo je nekoliko dana i počeli smo da se čujemo. On je baš tada išao u Ameriku na preglede, i kad se vratio, dogovorili smo se da se vidimo i upoznamo. Ja sam tog leta upisala fakultet i pripremala se da modeling malo ostavim po strani. Nemanja je imao ugovor sa Golden stejt voriorsima na još godinu. U početku veze sve je bilo veoma komplikovano, bili smo razdvojeni, mnogo obaveza čekalo me je na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na samo četiri dana kako bismo bili zajedno - spričala je ranije Mina za magazin "Gloria".

Mina i Nemanja stupili su u građanski brak 2020. godine samo u krugu najbližih, a onda su 2022. napravili veliko venčanje u jednom beogradskom restoranu, na kojima su bili mnogi poznati košarkaši, a Nedovićev prijatelj i saigrač iz reprezentacije Bogdan Bogdanović bio je među najveselijima. Pogledajte kako je izgledalo to venčanje:

Tokom 2023, Mina i Nemanja postali su roditelji, jer je manekenka početkom juna donela na svet ćerku kojoj su dali ime Talia. Prošlog vikenda, njih troje su prvi put zajedno proslavili Minin rođendan, a pobeda u derbiju ulepšala je te slavljeničke dane porodici Nedović.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: