Košarka

NIKOLA JOKIĆ LAŽE! Američki novinar objavio šta Srbin zaista radi - PROVALJEN JE!

Autor Mladen Šolak

Nikola govori jedn, ali snimak pokazuje nešto drugo. Pogledajte ga.

Izvor: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Američki novinar koji prati Denver Nagetse, Harison Vind, objavio je tvit u kojem je optužio Nikolu Jokića da "laže". "Nikola Jokić kaže da se samo nada da su njegovi saigrači na pravim mestima kada im 'odbojkaši' doda loptu bez gledanja. I laže. On obično pogleda neposredno pre nego što dobije loptu, da bi video gde mu je saigrač. A, onda opet locira loptu".

Vind je ovoj tvrdnji dodao i video-snimak kao dokaz da Jokić u svakom trenutku zna i gde je lopta i gde su saigrači i naravno, šta će da uradi. Protivnik obično nema rešenje, ni odgovor.

Najvažnije od svega je to da Denver igra odlično na čelu sa Jokićem i ove sezone i da je u poslednjih osam utakmica ostvario šest pobeda. U poslednjem meču, protiv Portlanda kod kuće u subotu, aktuelni šampion pobedio je 120:108, a Nikola je ostvario tripl-dabl sa 27 poena, 22 skoka i 12 asistencija. Nagetsi će protiv istog tima igrati i u ponedeljak ujutru, od 2.30 časova. A Blejzersi će verovatno obraćati pažnju na to šta Jokić radi i pre nego što primi loptu. Ali mala je verovatnoća da će im to pomoći.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: