POGLEDAJTE!

POGLEDAJTE SNIMAK NAPADA NA NEMANJU BJELICU! Sedeo mirno, a onda mu je ZAPRETIO bivši fudbaler!

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte šta se dešavalo u jednoj beogradskoj igraonici gde je Nemanja Bjelica napadnut, pretio mu je bivši fudbaler Nikola Petković.

Izvor: Kurir/screenshot

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica napadnut je u nedelju u jednoj dečjoj igraonici u Beogradu, a navodno je zbog svega uhapšen bivši fudbaler Nikola Petković. Prema rečima svedoka, Petković je prišao Bjelici dok je sedeo u igraonici pretio njemu i njegovoj deci, nakon čega je čak rekao da će ga "makazama izbosti". Sada se pojavio i snimak incidenta iz igraonice na kome se vidi kako Petković prilazi Bjelici dok mirno sedi.

Pogledajte snimak nadzorne kamere na kome se vidi da je bilo verbalne rasprave između fudbalera i košarkaša, a u dva navrata se Petković i približio Bjelici, posle čega je čak uhapšen:


Navodno, Petković je Bjelici rekao: "Gde si Indijanac, jeb*ću ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu!", nakon čega je košarkaš pokušao da smiri situaciju. Posle ove neprijatne scene, Petković je nastavio da preti njemu i njegovoj deci, uzevši čak i makaze u ruke: "Sad ću da te izbodem, p**ko jedna! Čekam te na parkingu!".

Podsetimo, Bjelica se letos vratio u Beograd, odnosno u Crvenu zvezdu, međutim njegov status je trenutno nepoznat. Iako je igrao za crveno-bele na pripremama, nije odigrao niti jedan zvaničan meč, pa se spekulisalo o povratku u Fenerbahče, o penziji, o tome da će u jednom trenutku ipak zaigrati za Zvezdu kada se oporavi... U međuvremenu, ništa od toga nije zvanično potvrđeno. Poslednji put, Bjelica je viđen u javnosti u decembru kada je gledao meč Zvezde i Efesa u Evroligi.

Slavni srpski košarkaš je karijeru počeo u Austriji, da bi potom u Zvezdi od 2008. do 2010. godine stekao ime. Igrao je za Baskoniju, Fenerbahče, bio i MVP Evrolige 2015. godine pre odlaska u NBA ligu. Tamo je igrao za Minesotu, Sakramento, Majami i Golden Stejt, gde je osvojio šampionski prsten 2022. godine pre povratka u Fenerbahče, pa potom i Zvezdu.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)