JAVIO SE

NEDOPUSTIVO, OVO NIJE BILA CRVENA ZVEZDA! Nedović se izvinio navijačima: Naš NAJGORI meč u sezoni u ABA ligi!

Autor Nemanja Stanojčić

Nemanja Nedović oglasio se posle poraza Crvene zvezde u Podgorici.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda Meridianbet razočarala je svoje navijače posle ubedljivog poraza od Budućnosti u Podgorici (84:62). Srpska ekipa igrala je veoma loše tokom celog meča, bez energije i tokom celog meča imala je veliki zaostatak koji nije uspela da stigne. Posle svega toga oglasio se Nemanja Nedović.

Prvenstveno se izvinio navijačima na prikazanoj partiji celog tima. "Odigrali smo izuzetno lošu utakmicu u Podgorici, možda i najlošiju ove sezone u ABA ligi. Bez obzira na zgusnut kalendar naša igra bila je daleko od nivoa Zvezde u svakom smislu. Počevši od energije koja je bila daleko od potrebnog nivoa za ovakav meč. Izvinjavam se svima, našim navijačima, u ime ekipe i svoje lično ime. Ono u Podgorici nije bio nivo Zvezde", jasan je Nedović.

Nada se da će navijači doći da podrže klub u petak protiv Žalgirisa u beogradskoj Areni (20 časova). "Pozivam publiku da dođe i da nam pruži podršku protiv Žalgirisa. Sa drugačijim pristupom i svi zajedno možemo puno do kraja sezone", zaključio je Nedović.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: