Raspevano!

BOBI MARJANOVIĆ POČINJE MUZIČKU KARIJERU?! Zapevao narodnjak, javila mu se pevačica! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski centar bi mogao da pređe u muzičke vode.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srpski košarkaš Boban Marjanović ove sezone nema veliku ulogu u NBA ligi, pa ima više vremena da radi ono što voli - znamo da je Amerikancima prethodnih godina predstavio brojne srpske pesme, pa u društvu Luke Dončića slušao njih čak i sa razglasa u hali, a sada je rešio i da zapeva. Na repertoaru je bio hit "Šibice" Jasne Milenković Jami!

Dugogodišnji NBA košarkaš objavio je na društvenim mrežama snimak na kojem peva, a ubrzo je stigla i reakcija sa druge strane. Pevačica koja je bila izuzetno popularna devedesetih prokomentarisala je Bobanov nastup, odnosno izvođenje jedne od njenih najpoznatijih pesama.

"Bobi je sjajan. Znam koliko voli pesmu 'Šibica'. Zajedno smo je pevali mnogo puta. Hm, neki duet u najavi, možda? Što se mene tiče - može, bilo bi to fenomenalno", rekla je Jami za "Kurir" i tako Marjanoviću ostavila prostor da uplovi u muzičke vode. Podsećamo, Boban je u Americi već počeo da gradi karijeru na televiziji, pošto je snimao reklame i glumio u trećem delu serijala Džon Vik, zajedno sa Kijanu Rivsom. Nakon toga je imao još nekoliko manjih uloga, a deluje da bi na kraju igračke karijere mogao da se posveti Holivudu.

Što se tiče sportskog dela, Boban Marjanović je počeo karijeru u Hemofarmu, bio je na pozajmici u Svislajon Takovu, a zatim je igrao za CSKA iz Moskve, Žalgiris, Nižnji Novgorod, Radnički iz Kragujevca, Mega Vizuru, Crvenu zvezdu, San Antonio, Detroit, LA Kliperse, Filadelfiju, Dalas i Hjuston.

Sa reprezentacijom srbije osvojio je srebro na Evropskom prvenstvu u Turskoj 2017. godine, kao i dve zlatne medalje u mlađim kategorijama - na Svetskom prvenstvu za igrače do 19 godina i Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina.  

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: