Košarka

OTERALI STE ME!? E, PA BAŠ ME BRIGA ZA VAS... Košarkaš čitao knjigu na meču, da ne gleda saigrače!

Autor Milutin Vujičić

Robin Lopez se ozbiljno naljutio na Bakse jer su ga trejdovali u Sakramento.

Izvor: Printscreen/Twitter/BleacherReport

Milvoki je promenio trenera i dolaskom Doka Riversa mnoge stvari su se već promenile, pa je tako bilo aktivnosti i poslednjeg dana prelaznog roka u NBA ligi. Baksi su trejdovali Kamerona Pejna u Filadelfiju u zameni za Patrika Beverlija, dok su se pomalo neočekivano odrekli Robina Lopeza. Iskusni centar je prešao u redove Sakramenta i to u zamenu za novac i prava na "draft" prava na zaboravljenog grčkog košarkaša Dimitrisa Agravanisa (AEK).

Lopez, koji je bio član Baksa i u sezoni 2019/20, nije mnogo igrao ove sezone i u proseku je na parketu provodio tek četiri minuta na 16 utakmica, a čini se da ga je odluka Doka Riversa i rukovodstva pogodila. Uoči meča sa Minesotom saznao je ove vesti, ali je već bio sa timom na utakmici...


I, šta je uradio u tom slučaju Lopez? Poneo je knjigu na utakmicu i čitao je dok je njegov tim gubio od Minesote (129:105), čime je samo pokazao koliko ga je briga za Bakse - podjednako koliko i njih za njega. S obzirom na to da Baksi ni s promenom trenera nisu uspeli mnogo da poprave rezultate, verujemo da je knjiga - ma koja bila u pitanju - bila svakako bolji izbor za Lopeza od gledanja ove utakmice.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)