Uživo

PARTIZAN PREGAZIO IGOKEU NA "DOMAĆEM" TERENU: Laktaši navijali za crno-bele, a prekinut CRNI niz!

Košarkaši Partizana se oporavili od pet poraza i pregazili domaći tim.

Izvor: MN Press
19:05

Sledi pauza!

Regionalno takmičenje prekinuće se zbog odigravanja nacionalnih kupova - Partizan će na Kupu Radivoja Koraća u Nišu igrati protiv Hercegova iz Gajdobre i u četvrtfinalu biti apsolutni favorit. Taj meč na programu je 15. februara, Partizan bi u Nišu mogao da odigra ukupno tri meča, a nakon evroligaške utakmice protiv Efesa sledi utakmica protiv Cedevita Olimpije u regionalnom takmičenju, drugog marta u Beogradskoj areni.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
19:00

Statistika!

Igokea: Kondić 3, Bošković 4, Atić 10, Stanković, Jošilo 7, Nakić 2, Milosavljević 8, Marić 4, Karmajkl 8, Jeremić 6, Milovanović.

Partizan: smit 2, Vukčević 11, Ledej 7, Koprivica 13, Panter 6, Jaramaz 5, Naneli 8, Anđušić 5, Doužer 11, Ponitka 16, Kaboklo 14.

18:57

KRAJ MEČA - 52:98!

Partizan je rutinski savladao Igokeu na gostovanju u Laktašima!

18:54

38. minut - Preko 40 razlike, 52:94!

Košarkaši Partizana će mnogo lakše nego što su očekivali stići do izuzetno ubedljive pobede u Laktašima. Bila je ovo jedna od najboljih partija u sezoni za crno-bele, a realne su šanse da vidimo i 100 poena Obradovićevog tima.

18:52

Atmosfera!

Ovako je danas u Laktašima:

18:44

34. minut - Rešetaju crno-beli, 47:85!

Još jednom trojku pogađa Mateuš Ponitka, a Igokea u ovim trenucima ni ne liči na tim sa kraja prve i početka druge deonice. Naravno, ne liči tim iz Laktaša ni na ekipu koja je jesenas pobedila u Beogradu, ali to je zato što je nekoliko ključnih igrača otišlo iz ekipe od tada do danas.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

18:35

KRAJ TREĆE ČETVRTINE - 43:72!

Uspela je Igokea u poslednjem minutu trećeg perioda da spusti razliku na manje od 30 poena, ali teško je očekivati da ćemo videti i trunku neizvesnosti do kraja ovog meča.

18:32

29. minut - Rutinski, 41:71!

Ostalo je još malo više od minuta do kraja treće deonice u Laktašima, a Partizan je već upisao svoju 14. pobedu u regionalnom takmičenju! Crno-beli su u trećem periodu potpuno razbili Igokeu, a deluje da bi trijumf mogao da bude i ubedljiviji do kraja meča!

18:19

23. minut - Raspodija Partizana, 38:60!

Odlično je Ledej video Ponitku i izbacio pas u ruke Poljaka, a nagrada za dobru akciju Partizana bila je trojka sa desne strane. Igokea traži tajm-aut, jer je sada već u ubedljivom zaostatku - Partizan prvi put na meču ima više od 20 poena prednosti!

18:10

21. minut - Maksimalnih 18, 33:51!

Pogađa Balša Koprivica sa penala, a nakon još dva njegova poena Partizan dolazi do maksimalnih 18 poena na ovom meču.

Izvor: MN Press

18:05

Statistika!

Bruno Kaboklo najefikasniji je igrač Partizana sa devet postignutih poena u prve dve četvrtine, a prate ga Džejms Naneli sa osam, odnosno Zek Ledej i Balša Koprivica sa po sedam poena. Problem bi moglo da bude što Kaboklo ima tri, a Koprivica dve lične greške - oni su jedine centarske opcije pošto Kaminski i Smailagić nisu u sastvu.

Kod Igokee se istakao Atić sa osam poena, Jošilo ima sedam, a Karmajkl šest. Bivši igrač Partizana Dragan Milosavljević sakupio je četiri lične greške do poluvremena.

17:55

POLUVREME - 33:49!

U drugom delu druge četvrtine Partizan je prelomio meč u Laktašima. Serijom 24:8 crno-beli su stgli do veoma ubedljive prednosti i sada je izvesno da će upisati veoma važnu pobedu. Ipak, ima da se igra još 20 minuta, a Igokea će sigurno pokušati da se vrati u nastavku.

17:52

20. minut - Neoprezno... 33:46!

Imao je priliku da zakuca Zek Ledej, ali je na loptu išao i Dragan Milosavljević, koji je tom prilikom napravio faul. Nekoliko sekundi kasnije dobio je tehničku, a najvažnije je da Zek Ledej ne oseća posledice nakon neugodnog pada pod košem rivala.

17:44

18. minut - Sad je +11, 31:42!

Nakon pogotka Nanelija, trener Igokee Vladimir Jovanović prinuđen je da traži tajm-aut. Čini se da utakmica klizi iz ruku njegovih igrača, pošto Partizan hvata ritam na oba kraja terena.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

17:38

16. minut - Dvocifreno, 25:35!

Oporavio se Partizan i serijom 10:0 odgovorio na osam uzastopnih poena Igokee. Crno-beli po prvi put na meču imaju dvocifrenu prednost u Laktašima, gde nemaju pravo na kiks zbog velike borbe na vrhu ABA lige.

17:33

14. minut - Oporavio se Partizan, 25:30!

Izuzetno neefikasna druga deonica, barem za sada. Navijači Partizana u hali dali su puls igračima, a čvrsta odbrana donela je novih pet poena prednosti za goste.

17:23

11. minut - Nerešeno, 23:23!

Nakon oba pogođena slobodna bacanja Karmajkla, Igokea stiže do izjednačenja! Partizan je ispustio osam poena prednosti.

17:20

KRAJ PRVE ČETVRTINE - 21:23!

Iako nije tako delovalo, imamo egal utakmicu u Laktašima. U poslednjem minutu prve deonice Igokea se rezultatski vratila u meč, a serija od šest uzastopnih poena bila je dovoljna da Partizanu priđu na samo jedan posed.

17:17

8. minut - Siguran je Partizan, 13:18!

Ekipa Željka Obradovića drži pod kontrolom meč u Laktašima. Po pet poean postigli su Kaboklo i Ponitka, dok Jošilo ima sedam na drugoj strani terena.

Izvor: MN Press

17:09

5. minut - Serija Partizana, 7:13!

Prvo Zek Ledej u svom stilu, a zatim Mateuš Ponitka za tri poena nakon što je ostao sam u hali i sada je to već osetnija prednost gostiju iz Beograda.

17:06

3. minut - Jošilo, 7:8!

Odigrao je Partizan odličnu odbranu, Marko Jošilo ostao je bez driblinga i ideje šta dalje, a onda rešio da postigne trojku! Iako su crno-beli bolje počeli meč, Igokea je sada na samo jednom poenu zaostatka.

16:59

Počinjemo!

Sve je spremno za meč u Laktašima, a treneri su izabrali startne petorke.

Igokea: Stanković, Jeremić, Jošilo, Atić, Marić

Partizan: Jaramaz, Panter, Ponitka, Ledej, Kaboklo

16:50

Doček u Laktašima!

Zna se da Partizan ima ogromnu podršku u ovom delu Republike Srpske, pa ne čudi bakljada koju su igrači crno-belih snimali kada su tek stigli u Laktaše. Grobari su napravili sjajan performans i tako na najbolji način najavili meč u ABA ligi. Pogledajte:

16:40

Ovako je bilo u Beogradu!

Prisetite se detalja sa beogradskog meča Partizana i Igokee:

16:30

Prvi meč!

Košarkaši Igokee napravili su senzaciju u prvom delu sezone, kada su u Beogradskoj areni savladali Partizan! Bilo je 91:89, a poslednje poene na meču postigao je Stefan Mudi koji se prošetao do koša i položio loptu dve sekunde pre kraja utakmice. Partizan nije uspeo da organizuje napad za pobedu u kratkom vremenskom roku!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
16:00

Dobar dan!

Derbi kola u regionalnom takmičenju igraće se u Laktašima, gde Igokea dočekuje Partizan. Meč počinje u 17:00, a tekstualni prenos pratite uz MONDO.

Ukratko

  • Igokea - Partizan 52:98
  • Crno-beli rutinski
  • Nastavlja se borba za drugo mesto
učitaj još +