Košarka

ČOVIĆ DOČEKAO NOVOG KOŠARKAŠA ZVEZDE: Bivši as Real Madrida prvi put među crveno-belima

Autor Mladen Šolak

Zadužio je opremu crveno-belih

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Novi košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, Trej Tompkins, prvi put je u nedelju uveče bio u Štark areni među novim saigračima. On je zauzeo svoje mesto kraj povređenih košarkaša Zvezde, Branka Lazića, Miloša Teodosića i Nikole Topića, a kraj klupe ga je dočekao predsednik kluba, Nebojša Čović.

Pogledajte fotografije iz Arene, sa utakmice Crvena zvezda - Zadar, u kojoj su crveno-beli dominantno zaigrali od prvog minuta meča i odmah stekli ubedljivu prednost. Tompkins je izbliza gledao taj meč:

rej Tompkins potpisao je za Zvezdu nakon što je prošao lekarske preglede u Beogradu. Za njim je dugačka pauza i sudeći prema trenutnom stanju stvari, on još nije spreman, niti bi trebalo očekivati da nastupi na Kupu Radivoja Koraća sledeće nedelje. Nakon Kupa Koraća sledećeg vikenda, Zvezda će imati pauzu do 1. marta, kada će igrati protiv Bajern Minhena u Nemačkoj, u 27. kolu Evrolige.

Trej Tompkins poslednji put je igrao takmičarsku košarku prošlog proleća, u Zenitu. Prethodno je bio igrač Los Anđeles Klipersa, Nižnjeg Novgoroda i Real Madrida, u kojem je igrao čak sedam godina i postao prvak Evrolige 2018, u Beogradu. "Kraljevski klub" tada je "prelomio" finale upravo njegovim košem protiv Fenerbahčea u Štark areni.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: