Košarka

BJELICA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE HAOSA: Došao na sahranu Dejana Milojevića!

Autor Nemanja Stanojčić

Nemanja Bjelica došao je na sahranu Dejana Milojevića.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Nemanja Bjelica pojavio se u javnosti prvi put posle haosa i sukoba koji je imao sa fudbalerom Nikolom Petkovićem. Došao je na sahranu Dejana Milojevića da se oprosti od bivšeg srpskog košarkaša i trenera koji je preminuo u 46. godini u Americi.

Mnogi poznati došli su na Novo bežanijsko groblje kako bi uputili poslednji pozdrav čoveku o kome su svi imali samo lepe reči i pohvale. Jedan od njih je i Bjelica koji je u poslednje vreme u centru pažnje zbog skandala koji se dogodio u jednoj dečjoj igraonici u Beogradu.

Tada je došlo do sukoba između bivšeg fudbalera Petkovića i njega i onda su krenula razna saopštenja, izjave i napadi. Nikola je tvrdio da je on taj koji je napadan i vređan od strane Bjelice i da ima poruke u telefonu kao dokaz. O svmeu tome oglasio se i srpski košarkaš posredstvom advokata.

"Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3.2.2024. godine u dečjoj igraonici obavestio nadležne državne organe, koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca. Imajući u vidu da je postupak već pokrenut Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđujuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju", navodi se u saopštenju.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: