PROBLEMI

PIPENOVA BIVŠA OSTAVILA DŽORDANOVOG SINA? Hteo da se venča sa DADILJOM, a sad je sve počelo da puca!

Autor Nemanja Stanojčić

Larsa Pipen po svemu sudeći je raskinula vezu sa Markusom Džordanom, sinom legendarnog Majkla.

Izvor: Instagram/larsapippen/heirmj523/printscreen

Larsa Pipen (49) i Markus Džordan (33), sin legendarnog Majkla Džordana izgleda su pred raskidom. Njihova veza prema najnovijim informacijama je izgleda na klimavim nogama i deluje da je bliže da bude prekinuta, nego da dođe do svadbe o kojoj se pričalo već neko vreme.

Bivša supruga Skotija Pipena je već neko vreme u vezi sa Markusom i oni su više puta i javno isticali da su srećni zajedno i da razmišljaju da uplove u bračne vode. Izgleda da je "balon pukao", pošto su prestali da prate jedno drugo na društvenim mrežama posle godinu i po dana veze. Još jedna detalj privukao je veliku pažnju.

Ona je na svom Instagram profilu pokrenula anketu pod naslovom "Da li vaši prijatelji treba da prestanu da prate vašeg bivšeg dečka?" Mnogi su ovo shvatili kao jasan znak da su stvari krenule nizbrdo i da je raskid neizbežan.

Larsa je važila za jednu od najboljih prijateljica Kim Kardašijan i bila je u braku sa Skotijem od 1997. do 2021. godine i zajedno imaju četvoro dece. Pričalo se i da je u vezi sa NBA igračem Malikom Bizlijem, mada to nije potvrđeno.

U centar pažnje Larsa je došla posle jedne izjave kada je pričala o intimnim odnosima sa Skotijem Pipenom. "Sa njim sam vodila ljubav uvek četiri puta za veče, tako je bilo svake noći, nikada nismo imali slobodan dan tokom 23 godine", rekla je ona jednom prilikom.

Od kada se pojavila vest o vezi sa Markusom među prvima je "veto" na to pokušao da stavi upravo Majkl Džordan pošto je Larsa bila praktično njegova dadilja u vreme kada su on i Skoti dominirali u NBA ligi i osvajali titule sa Čikagom. Ona je 16 godina starija od njega, a izgleda da će se Majklova želja na kraju i ostvariti.

Izvor: Instagram/LarsaPipen

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: