Košarka

ŽARKO PASPALJ HITNO HOSPITALIZOVAN: Umesto na dodeli nagrada završio na operaciji srca!

Autor Nikola Lalović

Legendarni košarkaš Žarko Paspalj završio je u bolnici.

Izvor: MN Press

Loše vesti nam donosi grčka "Gazeta" koja je javila da je 58-godišnji slavni košarkaš Žarko Paspalj završio u bolnjci na hitnoj operaciji! On je trebalo da bude gost ovog medija na njihovoj specijalnoj dodeli nagrada, ali nije mogao da prisustvuje ceremoniji zato što mu se zdravstveno stanje pogoršalo. 

"Žarko Paspalj bi dobio veliki aplauz sportske i ne samo sportske javnosti večeras na glamuroznom događaju "Gazeta nagrada", ali nekada se životni planovi promene u momentu. Ovaj 58-godišnjak koji je ponudio mnogo sjajnih momenata grčkoj publici kao igrač Olimpiajkosa, Panatinaikosa, Panionisa i Arisa je morao da bude hospitalizovan u kardiološkoj klinici u Beogradu u subotu gde je imao operaciju. On nije u opasnosti i zbog predostrožnosti ostaje u intenzivnoj nezi", navod se u tekstu grčkog medija. 

Paspalj je karijeru počeo u Budućnosti, a zatim je igrao za Partizan i bio je jedan od prvih Evropljana u NBA kada je 1989. godine potpisao za San Antonio. Vratio se godinu dana u Partizan, a onda u grčkoj nastupao za Olimpijakos, Panatinaikos, Paonionios i Aris. Karijeru je završio u Virtusu, a sa rpreentacijom Jugo9slavije je osvojio sedam odličja sa velikih takmičenja. 

(MONDO, N.L. Gazeta)

BONUS VIDEO: