Košarka

PARTIZAN U NOVOM DRESU NA HERCEGOVAC: Željko Obradović tražio samo jedno od svojih igrača!

Autor Milutin Vujičić

Večeras od 20 časova u "Čairu" igra se četvrtfinale Kupa Radivoja Koraća između Partizana i Hercegovca.

Izvor: Nebojsa Parausic/© MN press, all rights reserved

Čačak 94 i Crvena zvezda Meridianbet su već u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, a danas ćemo saznati i ko će formirati drugu stranu "kostura". Prvo se od 17 časova sastaju Mega i Vojvodina, a potom od 20 igraju Partizan i Hercegovac iz Gajdobre, koji je ujedno i debitant u ovom takmičenju.

Partizan je kasno sinoć doputovao u Niš, a uoči polaska Željko Obradović je govorio o očekivanjima na Kupu Radivoja Koraća: "Najvažinija stvar je uvek da poštujemo sami sebe i protivnika. U ovom slučaju to je ekipa Hercegovca. Znamo da je Kup veoma specifično takmičenje i da su se ne malo puta dešavala raznorazna iznenađenja. Želimo da izgramo ozbiljno i imamo najveću moguću ambiciju na Kupu ove godine", istakao je Obradović.

Aleksa Avramović je pred četvrtfinale izjavio da je fokus trenutno samo na Hercegovcu, nikako na drugim rivalima: "Oni su osvojili trofej u drugom stepenu Kupa KSS pobedom protiv Čačka 94 i plasirali se na završni turnir. Očekujem veliku podršku navijača, uvek smo u Nišu dočekani na sjajan način. Prethodne dve godine nismo uspeli da donesemo taj trofej, ove godine ćemo se potruditi da obogatimo tribinu Partizanovu i donesemo Žućkovu levicu", dodao je košarkaš Partizana na kome će biti veliki teret jer je Džejlin Smit ostao u Beogradu jer je "višak" od stranaca.

Podsetimo, Partizan će u Nišu igrati u posebnim dresovima koji su oduševili njihove navijače:


BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)