Heroj pobede

TEO NOSI ZVEZDU DO PEHARA, A ONDA NAPRAVIO ŠOU: Zagrlio arhitektu pobede, pa poveo Delije! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Miloš Teodosić je uspeo da bude heroj na terenu, a onda je zasluženo slavio.

Izvor: Kurir/Printscreen

Nestavrni Miloš Teodosić! Još jednom je dokazao da su za njega godine samo broj i osvojio je trofej i za sebe i za Crvenu zvezdu. Crveno-beli su uspeli da osvoje Kup Radivoja Koraća, a Teodosić je sa indeksom 27 proglašen za najboljeg igrača, MVP-a finala! 

Kada se meč završio videli smo kako je odmah potrčao u zagrljaj svom treneru Janisu Sferopulosu, a pre nego što je mogao da dodirne pehar i dok se spremala ceremonija dodele otišao je pravo ka navijačima Zvezde i poveo je navijanje! 

Kao što je vodio svoj tim do prve titule ove sezone vodio je i slavlje na kraju utakmice. Pogledajte kako je Miloš Teodosić slavio svoj prvi trofej u crveno-belom dresu: 

 Teodosić je na ovom meču upisao 16 poena, a uz to je imao po 5 skokova i 5 asistencija. Za indeks korisnosti 27 pomoglo mu je i to što je nad njim napravljeno čak devet faulova, a šut iz igre mu je bio gotovo perfektan. Tokom celog meća je promašio samo tri šuta, šutirao je 1/1 za dva, 5/6 sa penala i 3/5 za tri, od čega je jedna trojka bila zaista iz teške pozicije, a to bacanje je bilo njegovo prvo na meču. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: