Košarka

OGLASIO SE I OSTOJA MIJAILOVIĆ Partizan će izneti podatke, svako će moći da vidi!

Autor Mladen Šolak

Predsednik KK Partizan reagovao nakon izjava Željka Obradovića i Aleksandra Vučića

Izvor: MN Press

Dan nakon dramatične konferencije trenera Partizana Željka Obradovića u Nišu i izjave da je "najveća laž da je Partizan državni projekat", oglasilo se i predsednik kluba, Ostoja Mijailović. Upitan da iznese podatke koje je Obradović tražio da postanu javni, prvi čovek crno-belih je rekao da će uskoro svi biti izneseni.

"Ti podaci su javno dostupni, oni jednostavno postoje u Evroligi, postoje u Agenciji za privredne registre. I pored toga, Partizan će ih uskoro prezentovati javnosti, gde će svako moći da se jasno upozna sa time kakvi su prihodi, a kakvi rashodi kluba", kazao je Mijailović za Sport klub.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na Obradovićevu izjavu i rekao da je to "odvratan napad na državu", podsetivši uz to na ulaganja države u KK Partizan i KK Crvenu zvezdu, kao i u fudbalske klubove.

"Najpopularnije je reći da si protiv države. Što je sramota uzeti pare od države? Volite da uzmete pare ispod žita i da je onaj drugi uvek miljenik? To rade i jedni i drugi. Da ponovim - Zvezda i Partizan ne bi postojali bez države, da vas ne lažu", rekao je Vučić između ostalog.

Potom se oglasila KK Crvena zvezda i javno saopštila podatke o svom poslovanju.

(Sport klub/Mondo - M.Š)

BONUS VIDEO: