Košarka

AMERIKANAC NALJUTIO DELIJE! "Super je u Beogradu, ali Grobari su malo GLASNIJI navijači!"

Autor Milutin Vujičić

Kinan Evans ocenio koja od dve navijačke grupe iz Beograda mu se više dopada.

Izvor: MN Press

Čitava košarkaška Evropa zna da je najbolja atmosfera u Beogradu i da je u "Areni" prave navijači Partizana i Crvene zvezde Meridianbet, a američki plejmejker Kinan Evans (27, 191 cm) odvažio se i da bira između dve vatrene grupe. Evans je tokom ove sezone gostovao u Beogradu i pred crno-belom i crveno-belom publikom, prethodno je igrao i za Igokeu, a to mu je bilo dovoljno da reši "večno" pitanje.

U razgovoru za "Basket Njuz", Amerikanac iz Žalgirisa je ocenio da su mu malo bolji Grobari: "I jedna i druga grupa navijača pravi sjajnu atmosferu i uvek je zabavno igrati ovde (u Beogradu, prim. aut.). Ali, moj utisak je da su navijači Partizana malo glasniji", poručio je Evans.

Izvor: Middle East Images/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Prethodno je pre deset dana Evans u Beogradu slavio 93:91 sa Žalgirisom protiv Crvene zvezde, dok je protiv Partizana nešto ranije (26. januar) doživeo poraz (81:72). Evans je inače od 2022. godine u Litvaniji, a prethodno je igrao za razvojne timove u NBA, Igokeu, Hapoel iz Haife i Makabi. Trenutno igra najbolju sezonu u karijeri i jedan je od najboljih strelaca Evrolige sa prosekom 17,1 poena.

Pogledajte i kako je bilo na Kupu Radivoja Koraća u Nišu gde je Crvena zvezda pobedila Partizan (85:79) i osvojila trofeja, a na tribinama su bile obe grupe navijača koje su zajedno navijale.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)