Sjajno

DANTE EGZUM ZAVRŠIO U "POTERI", A ODGOVOR TRAGAČICE ODUŠEVIO: Čula navijače Partizana kako pevaju, pa znala odgovor!

Autor Nikola Lalović

I takmičar i Milica Jokanović su ekspresno odgovorili na pitanje.

Izvor: X/FantomBeograda/Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Dante Egzum nije više u Partizanu, ali ga u Srbiji očigledno svi i dalje jako dobro pamte! Sada je završio u jednom od najpopularnijih kvizova u Srbiji i svi su znali odgovor na pitanje postavljeno o njemu. 

U "Poteri" je pitanje glasilo: "Kako se zove australijski košarkaš koji je 2022. godine pojačao Partizan", a ponuđeni odgovori su bili Frančesko Endum, Dante Egzum i Đovani Entrum. Vrlo brzo su i takmičar i tragačica dali odgovore, a kada se otkrilo da su oboje odgovorili tačno Jovan Memedović je dobacio: "Da se ne brukamo". 

Milica Jokanović je na zanimljiv način objasnila kako je došla do odgovora. Očigledno je pomno pratila pesme navijača crno-belih. "Puštaju pesme od Magazina sad smo sami ja i Dante i ova komedija što smo bili mi", rekla je tragačica. Pogledajte tu scenu: 

Dante Egzum je u NBA igrao za Jutu i Klivlend pre nego što je 2021. godine došao u Evropu. Nakon kratkog perioda u Barseloni sjajne partije u sastavu Partizana donele su mu ugovor sa Dalasom u NBA ligi gde sada nastupa.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: