Košarka

ŽELJKO ME ZVAO U JEDAN UJUTRU POSLE TOG MEČA: Obradović se tada LJUTIO, rekao da je izgubio prijatelja

Autor Nemanja Stanojčić

Nebojša Čović pričao je i o Željku Obradoviću.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda i Partizan odigrali su poslednji meč u finalu Kupa Radivoja Koraća i crveno-beli su odneli pobedu u tom okršaju. Posle tog duela Željko Obradović održao je konferenciju za medije koja je podigla buru zbog priča o "državnom projektu".

Nebojša Čović gostovao je u podkastu kod "Luke i Kuzme" gde je pričao o budžetu Crvene zvezde, ali i o određenim povicima sa tribina i uvredama. "Protiv sam bilo kakvog vređanja i od kako sam u Zvezdi nikad nismo pravili scenario da bilo koga vređamo. Obradović se ljutio i kad je Fenerbahče prvi put izgubio od Zvezde. Tada je rekao da je izgubio prijatelja, da smo mi prijatelji. Zvao me posle toga u jedna sat uveče. Ne postoji čovek koji je bio blizu mene da mu nisam pomogao i da mu nisam uticao na karijeru", rekao je Čović.

Podsetio je na period sa kraja prošlog veka kada je Željko postao trener nacionalnog tima sa Dudom Ivkovićem i da je i tada imao uticaj na to. Spomenuo je potom i njegov dolazak u redove crno-belih. "Meni je zadovoljstvo što je Željko došao u Partizan, pričao sam i ranije da je najbolji. Ja nemam problem nikakav", zaključio je Čović.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: