Košarka

BJELICA I DALJE NIJE SASLUŠAN! Pre tri nedelje napao ga Petković, saslušanje OPET odloženo

Autor Milutin Vujičić

Saslušanje srpskog košarkaša Nemanje Bjelice odloženo je zbog nemogućnosti advokata okrivljenog Nikole Petkovića da prisustvuje.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Saslušanje nekadašnjeg kapitena košarkaške reprezentacije Srbije Nemanje Bjelice povodom sukoba sa fudbalerom Nikolom Petkovićem ponovo je odloženo. Bjelica se danas pojavio na saslušanju, ali zbog sprečenosti advokata koji zastupa fudbalera da prisustvuje - sve je odloženo za neki drugi put.

Prethodno je u ovom slučaju saslušan samo fudbaler Nikola Petković u prisustvu branioca, kada je negirao da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, dok se na saslušanje Nemanje Bjelice čeka već duže vreme. Prvi put je to odloženo zbog sprečenosti njegove advokatice da prisustvuje saslušanju, a sada advokata okrivljenog fudbalera, tako da će kasnije biti poznato kada je i zakazano novo saslušanje.

Podsetimo, početkom februara u jednoj dečjoj igraonici Nikola Petković je imao verbalni sukob sa Nemanjom Bjelicom, nakon čega ga je srpski košarkaš prijavio policiji. Tada je Petković priveden, ali je pušten da se brani sa slobode uz negiranje krivice o eventualnom sukobu.

BONUS VIDEO:

(Kurir/MONDO/M.V.)