AUUU

VASA PRVO ZAVRŠIO NA ZEMLJI, PA JE DOBIO I UDARAC: Krenula i krv, Micić će ovaj meč što pre hteti da ZABORAVI!

Autor Nemanja Stanojčić

Vasilije Micić je posle jedne finte završo na parketu, a posle toga dobio je i udarc u glavu zbog koje je krenula i krv.

Izvor: Printscreen/Twitter/Eurohoops

Vasilije Micić neće pamtiti po dobrom meč protiv Golden Stejta. Doživeo je prvi poraz u dresu Šarlota (97:84) i ne samo to. Završio je u jednom momentu na parketu, pa je posle toga dobio udarac zbog kog mu je krenula i krv. Definitivno će ovo želeti što pre da zaboravi...

Na utakmici protiv Golden Stejta je prvo završio na zemlji posle jedne finte. Brandin Podzijemski je posle dodavanja Stefa Karija krenuo na prodor, napravio fintu, malo odgurnuo Srbina, dovoljno da on završi na zemlji i onda je pogodio. Njegov potez izazvao je erupciju oduševljenja na klupi Voriorsa, prvi je skočio Drejmond Grin i počeo da se raduje. Saigrači su se brzo okupili oko Vase i pomogli mu da ustane.

Nije bio tu kraj muka za srpskog igrača, pošto je nešto kasnije morala da mu se ukazuje lekarska pomoć. U jednom duelu dobio je udarac u glavu i krenula je krv iz usta. Srećom, nije bilo ništa strašno, pa je medicinsko osoblje brzo rešilo problem.

Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Pogledajte i taj potez:

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: