BRAVO!

BRUTALNA PARTIJA NIKOLE JOKIĆA: Kari video kako igra MVP, treći UZASTOPNI tripl-dabl za Srbina!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Jokić upisao je novi tripl-dabl i doneo Denveru pobedu protv Golden Stejta.

Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jokić dominira i ne planira da se zaustavi, doneo je pobedu Denveru protiv Golden Stejta (119:113). Na trećem uzastopnom meču upisao je tripl-dabl, posle Vašingtona i Portlanda "stradali" su i Voriorsi - 32 poena, 16 skokova, 16 asistencija! Tako igra najbolji košarkaš na planeti.

Stef Kari i družina videli su šta sve zna i ume MVP. Pokušavali su da ga čuvaju na razne načine, najviše su to činili odbranom jedan na jedan preko Drejmonda Grina i Kevona Lunija, ništa im nije pomoglo, šutirao je 11/18 za dva, 2/6 za tri i uprkos ogromnoj borbi u reketu izveo je samo četiri slobodna bacanja, sva četiri je ubacio.

Uz Nikolu najbolji kod pobednika bili su Džamal Marej (27, 4sk, 3as) i Eron Gordon (17, 6sk, 2as), dok je kod gostiju Klej Tompson dao 23 poena i to je sve ubacio u prvom poluvremenu, Kari je dodao 20 uz užasan šut za tri poena (1/10).

Nikola Jokić tripl-dabl protiv Golden Stejta
Izvor: YouTube/Denver Nuggets

Bio je ovo 123. tripl-dabl u karijeri srpskog centra, po čemu je na četvrtom mestu u istoriji. Ispred njega je Medžik Džonson koji ima 138 takvih mečeva. Ako ovako nastavi srpski as može da ga stigne već ove sezone.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: