INTERESANTNO

NJIH DVOJICA SU MI UPALI NA SVADBU, NISAM IMAO POJMA KO SU! Lebron otkrio NEPOZNAT detalj, reagovalo i obezbeđenje

Autor Nemanja Stanojčić

Lebron Džejms otkrio kako je imao "padobrance" na svojoj svadbi 2013. godine.

Izvor: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Čuli ste sigurno za razne priče kada se na svadbi pojave ljudi koji nisu pozvani, takve stvari se dešavaju i poznatima. Čak i Lebronu Džejmsu i čak i u situaciji kada ima obezbeđenje i kada se vrše razne provere. Ispričao je superstar Lejkersa zanimljivu priču sa svoje svadbe.

On se 2013. venčao sa dugogodišnjom devojkom Savanom Džejms u San Dijegu, bilo je preko 200 zvanica, pevali su im između ostalih Bijons i Džej Zi, ali su imali nepozvane ljude, u našem slengu poznatiji kao "padobranci". "Imali smo dvojicu koji su se pojavili na venčanju. Ne da ih niko nije pozvao, nego ih niko nije ni znao", počeo je Lebron priču u podkastu "Uniterupted".

Svi su počeli da se smeju i pitali su ga kako su ih otkrili. "Imao sam poznatog prijatelja, čije ime neću reći, koji je prošao pored njih i oni su ga pozvali po njegovom imenu. Tako ga niko ne zove. Kao kada bi tebi rekli 'Zdravo Pol', a svi te znaju po nadimku."

Moralo je da reaguje i obezbeđenje. "Prišao mi je neko i pitao me da li ih poznajem i tako sam provalio sve. Moje obezbeđenje je došlo i pitalo ih sa kim su došli, oni su pokazali da su došli sa njim, onda se ta osoba okrenula i rekla a ih ne poznaje. Onda su izbačeni, sa sve tanjirom, hteo sam da ih razbijem", otkrio je Džejms.

Lebron i Savana upoznali su se još u srednjoj školi u Akronu (Ohajo) i od tada su zajedno. Dobili su prvo dete 2004. godine kada je na svet došao Broni, pa je 2007. rođen Brajs. Verili su se 2011. godine, venčali su se 2013, a onda su godinu dana kasnije dobili ćerku Žuri. Pogledajte i kako ona izgleda:

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: