Divno!

CEO SVET PRIČA O ĐOKOVIĆU I JOKIĆU: Novak došao da navija, nastala NAJSKUPLJA sportska slika! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji teniser svih vremena, u pratnji Divca, gledao kako Nikola Jokić ruši Lejkerse.

Izvor: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Košarkaši Denvera savladali su Los Anđeles Lejkerse na gostovanju u Kaliforniji (124:114), a najbolji košarkaš NBA lige imao je neočekivanu podršku u hali - još jednu izuzetnu partiju Nikole Jokića gledali su najbolji teniser svih vremena Novak Đoković i Vlade Divac, legendarno ime evropske i američke košarke!

O susretu Novaka Đokovića i Nikole Jokića ovog jutra priča ceo svet, a snimak njihovog zagrljaja podelili su čak i zvanični profili NBA lige na društvenim mrežama. "Srpske legende! Novak Đoković i Nikola Jokić", piše u opisu uz snimak na kojem se vidi susret dvojice slavnih sportista, najboljeg tenisera i najboljeg košarkaša na svetu u ovom trenutku.

Na početku snimka vidi se kako Novak Đoković daje izjavu medijima, a samo sekundu ili dve kasnije prilazi mu Jokić. Deluje da je centar Denver Nagetsa i najveći kandidat za MVP priznanje u NBA ove sezone malo iznenađen što je pored terena video možda i jedinog poznatijeg zemljaka u svetu sporta. Usledio je zagrljaj sa Đokovićem, a zatim i sa Divcem koji je svojevremeno nastupao za Lejkerse. Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsećamo, Novak Đoković je u SAD stigao mnogo pre nego što treba da nastupi na turniru Indijan Vels, a u avionu sa njim ka drugom kraju sveta bio je i Rafael Nadal. Njihov zajednički odlazak iznenadio je i ruskog tenisera Danila Medvedeva, ali jasno je da Đoković nije mislio samo o tenisu kada se uputio u Kaliforniju.

Srpski teniser je prethodne dane iskoristio da promoviše proizvod "waterdrop", a videli smo ga i na fudbalskoj utakmici. Takođe u društvu Divca, najbolji teniser svih vremena gledao je meč u Los Anđelesu, kada su Galaksi i Inter iz Majamija remizirali (1:1) uz golove srpskog fudbalera Dejana Joveljića i Lionela Mesija, kojeg Novak izuzetno poštuje.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: