Kakva priča!

PLJUŠTE "SKUPE" SLIKE IZ LOS ANĐELESA! Okupili se Srbi, pa DOMINIRALI na NBA meču! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Pored uspešnih sportista meču Lejkersa i Nagetsa prisustvovao i Nikola Đuričko, koji je objavio selfije.

Izvor: Instagram/nikoladjuricko/printscreen

Ceo svet danas priča o Srbima u NBA ligi - Nikola Jokić je igrao i dominirao protiv Lejkersa, gde je nadmašio čak i Lebrona Džejmsa, a meč u Los anđelesu gledali su Novak Đoković i Vlade Divac. Susret Novaka i Nikole izazvao je mnogo pažnje svih ljubitelja sporta na planeti, a pored snimka koji je pratiocima pokazala čak i NBA liga, sada do javnosti stižu i selfiji.

Na njima je još slavnih Srba! Meč Los Anđeles Lejkersa i Denver Nagetsa, odnosno pobedu (124:114) tima iz Kolorada, sa lica mesta su pratili nekadašnji reprezentativac i NBA as Marko Jarić, odnosno poznati glumac Nikola Đuričko! Kada se već okupila ekipa izuzetno popularnih Srba, red je da se napravi i neka fotografija za uspomenu. 

"Zajedno smo naši", napisao je glumac Nikola Đuričko uz objavljene selfije sa legendama srpskog sporta. Na prvoj fotografiji uz njega poziraju Novak Đoković, Nikola Jokić i Marko Jarić, a na drugoj Nikola Jokić i Vlade Divac. Lepo društvo, teško da može da se nađe bolje u dalekom Los Anđelesu!

Podsećamo, srpski glumac Nikola Đuričko poslednjih godina radi u SAD, gde gradi zavidnu internacionalnu karijeru. Nakon filmova i serija u Srbiji i uloga u kojima smo ga obožavali, Nikola je dobio nekoliko veoma ozbiljnih poslova u SAD - ističe se pojavljivanje u poznatoj seriji "Stranger Things", gde je glumio rusa Jurija Ismajlova.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: