HMMMM

POZNATA PEVAČICA HTELA DA OTME SRPSKOG ZETA? NBA as otkrio detalje: "Poslala mi je ponudu, onda me Danijela pogledala"

Autor Nemanja Stanojčić

Niki Minaž želela je da sarađuje sa Polom Džordžom, a kada je čula za sve to njegova supruga Danijela Rajić samo ga je ispratila pogledom.

Izvor: Instagram/nickiminaj/screenshot/Instagram/danielarajic

Niki Minaž i Pol Džordž mogli su zajedno da budu na sceni, tačnije u jednoj pesmi. Popularna pevačica ponudila je NBA košarkašu da bude u njenom spotu, on je bio zainteresovan, razmišljao je dugo o tome i na kraju je odlučio da zbog obaveza na terenu ne uđe u muzičku industriju. Bitnu ulogu u tome imala je i njegova supruga Danijela Rajić.

Popularna reperka želela je saradnju. "Znate šta je smešno, to se dogodilo pre možda godinu ili dve. Niki me kontaktirala da budem u njenom sportu", počeo je priču Džordž u svom podkastu, a kada je to čuo njegov kolega Džeki Long bio je oduševljen i odmah je počeo da ga "pecka".

Odmah ga je pitao i "da li je trebalo da glumi ljubavnika u spotu". "Ne znam. Pogledao sam Danijelu, ona je pogledala mene. Znao sam da neću moći da snimam. Šalim se malo, bila je i ona uzbuđena zbog toga, ali sam morao da odbijem. Raspored je bio problem", objasnio je Džordž.

Priznao je da ne bi imao problem da bude deo sporta i da je to želeo, ali da nisu uspeli da se usaglase zbog njegovog zgusnutog rasporeda i velikog broja utakmica. Ko zna, možda se stvari promene u bliskoj budućnosti... Podsetimo, njegova supruga Danijela rođena je u Mramorku. U pitanju je seoce u opštini Kovin u Južnom Banatu koje ima tek oko 2.500 stanovnika.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: