Košarka

SASLUŠAN NEMANJA BJELICA, OTKRIO SVE: Fudbaler ga napao MAKAZAMA, košarkaš nije reagovao!

Autor Nikola Lalović

Nemanja Bjelica je saslušan zbog sukoba sa nekadašnjim fudbalerom Nikolom Petkovićem.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je jednom odloženo saslušanjeNemanje Bjelice košarkaš i bivši reprezentativac Srbihje je sada svedočio. On je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Razlog za to je sukob sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Petkovićem koji je osumnjičen da ga je 3. februara napao u dečjoj igraonici u Beogradu na vodi. Kako prenosi "Kurir"  Bjelica će krivično goniti Petkovića, a izvor "Kurira" je otkrio detalje saslušanja. 

"Bjelica je ispričao je da mu je Petković pretio, unosio mu se u lice, a onda uzeo makaze sa šanka". kaže izvor "Kurira" i dodaje da je Bjelica objasnio zašto nije reagovao na napad: "Nisam želeo da odreagujem kada je uzeo makaze, jer je dete bilo pored mene", rekao je košarkaš na saslušanju.

Incident se desio 3. februara, a kada je Bjelica prijavio slučaj policiji istakao je da je mirno sedeo za stolom kad amu je Petković prišao i krenuo da mu preti. Krenule su pretnje i uvrede, a pojavio se i snimak svega toga.

Prvi saslušani u celoj priči je Nikola Petković koji je istakao da se branio i negirao je da je počinio krivično delo ugrožavanja opšte sigurnosti.

"Prilikom saslušanja pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičeni je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave", saopšteno je posle saslušanja Nikole Petkovića iz Prvog osnovnog javnog tužilaštvau Beogradu.

(MONDO, Kurir, N.L.)

BONUS VIDEO: