Košarka

SRPSKI TALENAT ODVALIO OBRUČ U ABA LIGI: Ovo je jedno od najboljih kucanja sezone! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Fantastičan potez mladog Nikole Đurišića na meču Mege i Cibone.

Izvor: Twitter/ABA_League/printscreen

Košarkaši Mege uspeli su da upišu veoma važnu pobedu nad Cibonom u ponedeljak uveče, u okviru ABA lige, a taj meč u novobeogradskoj Hali sportova obeležio je talentovani Nikola Đurišić. Jedan od najboljih igrača beogradskog kluba u ovoj sezoni istakao se sa 19 poena, pet skokova i tri asistencije, ali i zakucavanjem koje je možda i najbolje u sezoni!

Već u ranoj fazi meča talentovani košarkaš Mege i seniorski reprezentativac Srbije na prethodnom okupljanju izveo je fantastičan potez, kada je preleteo Filipa Bundovića i loptu zakucao u obruč. Deluje da ni zvanični nalog ABA lige na društvenim mrežama nije znao kako da opiše potez koji je Đurišić izveo, pa su mladog srpskog košarkaša upitali da li se šali sa ovakvim zakucavanjima! Pogledajte kucanje prilikom kojeg je bundoviću dosuđena i lična greška:

Megi je ovo bila treća pobeda u nizu i sada sa skorom 12-10 zauzimaju šestu poziciju na tabeli regionalnog takmičenja. Deluje da su gotovo sigurni u plej-ofu ove sezone, dok Cibona neće moći da stigne do tog cilja. Zagrebački tim, koji ponovo kroz sezonu ide sa ogromnim finansijskim problemima, nalazi se na 10. mestu sa osam pobeda i 14 poraza u sezoni.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: