Košarka

KOJI SAT NOSI OSTOJA MIJAILOVIĆ? Isplivali detalji, otkriveno i koliko KOŠTA! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Predsednik Partizana na ruci nosi sat od oko 33.000 evra.

Izvor: ATA/Dušan Milenković

Ostoja Mijailović postao je predsednik Partizana 2017. godine i od tada se nalazi na čelu crno-belih. Njegove izjave privlače veliku pažnju, pa je tako prilikom brojnih intervjua mnogima zapao za oko i sat na njegovoj ruci, sada je otkriveno o kom satu se radi.

Instagram profil "Sat na ruci" koji je specijalizovan baš za ovu temu objasnio je sve o tome. U pitanju je sat marke "Filip Patek". Ovo su karakteristike. "Mijailović je nosio elegantni 'Patek Philippe World time ref. 5130 J proizveden u žutom zlatu. Ova referenca popularna je među ljubiteljima satova jer odražava stil i eleganciju osobe koja ga nosi sa svojih 39.5mm prečnika i kokmbinacijom svetskog vremena", piše u objavi.

Prema njihovim informacijama tržišna cena ovog sata je 33.000 evra. Pogledajte i kako taj sat izgleda:

O Partizanu i odluci da kao biznismen uđe u klub pričao je nedavno na Kopaoniku. "Došao sam u Partizan jer nije bilo nikoga i niko nije hteo da se prihvati te situacije. Kada sam stigao dug je bio 10 miliona evra, budžet za sezonu 2017/18 bio je sačinjen od dva državna sponzora, ukupan izlaz bio je 1,3 miliona evra i unapred je bio potrošen, jedna banka blokirala je račun na 1,5 milioina evra. Veliku nadu sam video u prihodu od karata i u tome smo ove sezone prihodovali osam miliona evra, što je velika razlika u odnosu na 33.000", ispričao je tada Mijailović.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: