Košarka

JELISAVETA BILA NA DERBIJU ZBOG TEA: Uslikana u Štark areni - izveo je decu na teren (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Jelisaveta Orašanin, supruga Miloša Teodosića, nekoliko puta je ove sezone podržala najboljeg Zvezdinog košarkaša zajedno sa decom

Izvor: MN Press

Supruga Miloša Teodosića, glumica Jelisaveta Orašanin, posetila je nekoliko puta utakmice KK Crvena zvezda ove sezone i sa decom navijala za supruga. Poslednji put, fotografi su je uslikali 28. januara u Štark areni, kada su igrali Crvena zvezda - Partizan.

S obzirom na to da je Teo decenijama igrao u inostranstvu i da je 2017. posle venčanja sa glumicom tamo i zasnovao porodicu, pratila ga je u Moskvi, u Los Anđelesu i Bolonji, iz koje su se prošle godine zajedno vratili u Srbiju. Tada je sjajni srpski plejmejker odlučio da ostvari san iz detinjstva i da zaigra za Crvenu zvezdu i učinio je to u fazi karijere kada su mu supruga i deca podrška na utakmicama.

Teodosići privlače veliku pažnju u Štark areni, a Miloš rado izvodi decu i na teren posle utakmice. Sin Bogdan i ćerka Petra nekoliko puta su ove sezone bili na parketu u očevom naručju, gde su mnogi primetili koliko liče na njega i da je Bogdan "preslikani" otac.

Dok mediji nagađaju o razvodu Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, Teo je na oporavku od povrede stopala koja mu od januara stvara probleme i zbog koje već nekoliko meseci odsustvuje. On je pod bolovima odigrao na Kupu Radivoja Koraća i pogurao svoj tim do trofeja "Žućkova levica", što je njegov prvi pehar u Zvezdinom dresu. 

(MONDO)