Košarka

JELISAVETA OTIŠLA, ĆERKA PRITRČALA TEU! Košarkaš sa naslednicom u naručju posle meča Zvezde

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte šta se desilo na kraju utakmice Crvene zvezde i Panatinaikosa.

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Miloš Teodosić se vratio, ali to nije pomoglo Crvenoj zvezdi Meridianbet da izbegne poraz. Šesti put uzastopno, a osmi put u poslednjih devet utakmica, Crvena zvezda je doživela poraz u Evroligi - ovoga puta protiv Panatinaikosa (89:76) i time se i zvanično oprostila od bilo kakve šanse da prođe u plej-in.

Ako je nešto dobro za njih, onda je to da se Teodosić vratio posle povrede, a iako je jasno da je još daleko od forme - četiri poena (0/6 iz igre) i šest asistencija - navijači su njega posebno pozdravili aplauzima na kraju utakmice. Tada mu je pritrčala i kćerkica Petra sa kojom je u naručju otpozdravio Delijama, dok su i ostali košarkaši Zvezde prišli kako bi je pozdravili. Pogledajte kako je to izgledalo:

Petra je inače utakmicu pratila sa majkom Jelisavetom Orašanin, ali je prema informacijama sa lica mesta - otišla ih hale čim se utakmica završila. Pogledajte i fotografije sa početka utakmice na kojima se vidi srpska glumica koja je iznenadila javnost dolaskom usred priče o razvodu od košarkaša:

Miloš i Jelisaveta venčali su se 2017. godine, a o svom privatnom životu retko su pričali u javnosti. Prema nezvaničnim informacijama, par već tri meseca živi razdvojeno, a zahtev za razvod braka podneo je košarkaš. U javnosti su se pojavile informacije da je to zato što "nije mogao da toleriše stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca".

"Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak", rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala: "On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju", rekla je glumica i ispričala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)