Košarka

NEMANJA NEDOVIĆ POKAZAO NOVOG LJUBIMCA: Kupio ga je među prvima na svetu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš među prvima na svetu kupio novi model sata posvećen strip junaku Snupiju.

Izvor: MN Press

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović ovih dana je u centru pažnje. Nakon poraza crveno-belih od Mege u okviru ABA lige mnogi su u prvi plan istakli njegovo loše šutersko veče, a on sam se oglasio informacijom da je završio reprezentativnu karijeru jer njegovom telu treba sve više vremena za odmor. O beku crveno-belih priča se i dan kasnije, ali ovog puta tema je sat koji će u budućnosti nositi na ruci.

Samo nekoliko sati nakon što je pušten u prodaju "Swatch Moonswatch Mission to the Moonphase Snoopy" u deset svetskih gradova, među kojima je i Beograd, Nedović je obezbedio svoj primerak čisto belog sata čija je cena oko 300 evra. U narednom periodu ćemo na ruci Nemanje Nedovića videti novog ljubimca, a srpski košarkaš možda je čak i prva javna ličnost na svetu koja poseduje ovaj primerak.

"Nemanja Nedović je prva poznata ličnost, verovatno u celom svetu, koja je kupila Swatch Moonswatch Mission to the Moonphase Snoopy. Prvi dan prodaje u svega deset svetskih gradova uključujući i Beograd je upravo završen te smo dobili i prve vlasnike novog Moonswatcha među kojima je i košarkaš Crvene Zvezde. Novi Moonswatch Snoopy je po mišljenju većine najlepši Moonswatch do sada. Napravljen u beloj biokeramici sa belim ciferom na belom Velcro kaišu ovaj 42mm veliki sat odaje počast crtanom junaku Snupiju", navodi se u objavi Instagram stranice "Sat na ruci".

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: