Košarka

"NOVAK JE MOJ BRAT!" Kajri Irving: On je doneo odluku, ima iste probleme kao ja!

Autor Nikola Lalović

Kajri Irving ne krije koliko poštuje Novaka Đokovića.

Izvor: Youtube/Chaz NBA/TennisChannel

Kajri Irving je u tandemu sa Lukom Dončićem uspeo da razbije Sakramento Kingse, a nakon toga se oglasio o Novaku Đokoviću! Kontroverzni Irving, poznat po brojnim izjavama koje dižu prašinu sada je istakao da oseća da mu je najbolji teniser na svetu jako blizak, iako ga lično ne poznaje. 

Dao je Kajri intervju za "Mundo Deportivo" i istakao je da je dobijao poruke podrške od Srbina kada ga je javnost napadala jer nije želeo da se vakciniše. Ni Đoković se nije vakcinisao i zbog toga je propustio veliki broj turnira, pa čak i grend slemove. 

"Ne poznajem Đokovića tako dobro, ali znam da mi je slao poruke podrške, kao i ja njemu. Bavili smo se sličnim stvarima kojima je tema bila autonomija tela. Oboje smo smatrali da smo uradili ono što je najbolje za nas", rekao je američki košarkaš. 

Sjajni plejmejker je čak išao dotle da je nazvao Novaka bratom, a istakao je da će uvek da podrži nekoga ko drži do svog mišljenja. "Osećam se kao da mi je on brat na ovom svetu, moj brat u ovakvoj vrsti problema. Morate da podržite nekoga ko ima svoje mišljenje, morate da poštujete nekoga ko bira za sebe. Zato podržavam Đokovića. On je doneo odluku. Oni koji ga ne podržavaju nisu mi važni", jasan je bio Kajri. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: