Košarka

ŽELJKO SA NAVIJAČIMA PARTIZANA PEVAO POZNATU PESMU: Stao ispred klavira i uživao, osmeh sve govori (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović je sa navijačima pevao izmenjenu verziju pesme "Crne kose".

Izvor: Mondo

Partizan se bori za mesto u doigravanju u Evroligi. Prvi korak je napravio, pobedio je Albu u Berlinu i sada čeka i da se drugi rezultati poklope. Dok se čeka epilog na terenu, van terena je takođe bilo veoma zanimljivo. Željka Obradovića oduševili su navijači crno-belih u Berlinu.

Na snimku koji je dobio MONDO vidi se kako trofejni stručnjak nasmejan uživa u društvu pristalica Partizana ispred klavira. Neko na klaviru svira čuveni hit Hanke Paldum "Crne kose", Željko se smeje, a onda zajedno pevaju izmenjenu verziju pesme.

Uglas su pevali "Darivaću sve što se daruje, sve za ljubav, sve za Partizan". Po Željkovoj reakciji videlo se koliko je u tome uživao i koliko mu je sve to prijalo. Kao i obično i u Nemačkoj je Partizan imao veliku podršku navijača koji su u većem delu meča bili glasniji od pristalica Albe.

Što se plej-in turnira tiče, Partizan mora da pobedi i Valensiju u poslednjem kolu i da se nada da će Efes izgubiti jedan od dva meča (od Fenerbahčea ili Crvene zvezde) ili da Baskonija izgubi oba duela (od Reala i Virtusa).

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: