Košarka

BOGDAN ZAVRŠIO SEZONU I MISLI NA OLIMPIJSKE IGRE: Gotovo je sa NBA, sad se sprema da sruši Amere!

Autor Nikola Lalović

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je odmah počeo da razmišlja o nastupu na Olimpijskim igrama sa reprezentacijom Srbije.

Izvor: MN Press

Bogdan Bogdanović je završio NBA sezonu, a nakon što se to desilo odmah je počeo da misli o duelu Srbije i Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama. Naš tim sa Amerikancima igra prvi meč na turniru 28. jula, a kapitenu našeg tima je jasno da će rival biti najjači tim na turniru. 

Na Svetskim prvenstvima Amerikanci uglavnom šalju nešto slabije timove i zato su na prethodna dva Mundobasketa ostali bez medalje, ali sada će tu biti pravi "Drim tim." 

"Idu Olimpijske igre u Parizu, sada razmišljam o tome, treba se pripremiti za to. Još nisam pravio plan i program, večeras ću, biće duga noć. Amerikanci stalno na Olimpijske igre dolaze u najjačem sastavu, biće to dobra utakmica za nas i dobro iskustvo. Svi ti igrači u jednoj ekipi, to samo može na Olimpijskim igrama da se sastavi", rekao je Bogdanović za "RTS". 

Njegova Atlanta je u meču na mnogo poena poražena od Čikaga na plej-in turniru i tako je ostala bez šanse da se izbori za poslednje mesto u plejofu Zapada. Za to mesto će se ipak boriti jedan Srbin, a to je Nikola Jović koji će sa Majamijem igrati protiv Čikaga. 

(MONDO, RTS, N.L.)

BONUS VIDEO: