Košarka

PRIJAVIO NESTANAK SINA, A ONDA JE NAĐENO TELO! Novi detalji tragedije u porodici Vlada Đurovića

Autor Mladen Šolak

Trener je alarmirao policiju dan pre nego što je otkriven tragičan ishod.

Izvor: MN Press

Poznati srpski košarkaški trener Vlade Đurović doživeo je tragediju u porodici jer mu je preminuo sin. Prema saznanjima "Kurira", Đurović je u četvrtak policiji prijavio njegov nestanak, a telo je pronađeno dan kasnije, u petak, oko 14 časova.

"Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju tela i toksikološke analize", navedeno je, uz informaciju da na telu sina proslavljenog srpskog stručnjaka nije bilo treagova nasilja.

Đurović je uz sina imao i ćerku i emotivno je govorio o svojoj deci, objašnjavajući da su veoma trpela zbog njegove uspešne trenerske karijere. "Zbog toga i danas nemamo odnos kakav bi trebalo da imamo. Korektni smo, ali nije to to", govorio je Đurović.

Jedan od uspešnijih srpskih trenera bio je igrač OKK Beograda tokom sedamdesetih godina, a u naredne dve decenije izgradio je karijeru stručnjaka u Jugoslaviji, Grčkoj, Belgiji, Litvaniji, a početkom 21. veka ponovo je radio u domaćoj košarci i takođe vodio niz klubova. Prethodnih godina je stručni analitičar na TV Arena sport.

(Kurir/MONDO - M.Š)