Košarka

TOPIĆ NE IGRA FINALE ABA LIGE? HITNO SE JAVIO MIŠKO: Pošto ima mnogo interesovanja pojasniću šta je prioritet!

Autor Nikola Lalović

Javio se Miško Ražnatović da pojasni situaciju oko Nikole Topića i Nikole Đurišića.

Izvor: MN Press/Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Nikola Topić se vratio na teren i odigrao nekoliko utakmica za Crvenu zvezdu, a nakon meča sa Megom u polufinalu ABA lige pojavila se informacija da bi mogao da propusti neke utakmice finalne serije ukoliko Crvena zvezda uđe u borbu za trofej. 

Naime Nikola Topić i Nikola Đurišić su pozvani za "draft kombajn", seriju treninga na kojima bi se borili da dokažu NBA skautima da vredi potrošiti pik na sledećem draftu na njih. Kako se taj događaj u Čikagu odvija od 12. do 19. maja postojala je mogućnost da Topić i Đurišić propuste čak po tri meča finalne serije ABA u slučaju da njihovi timovi odu do finala. Povodom toga se oglasio njihov menadžer Miodrag Miško Ražnatović.

"Imajući u vidu da je dosta interesovanja podigla informacija vezana za poziv Topića i Đurisica za NBA draft kombajn u Čikagu, 12-19. maja, neophodno je određeno pojašnjenje. Plejof ABA u oba slučaja ima apsolutni prioritet, i igrač koji bude igrao finale će preskočiti kombajn!", napisao je Miško Ražnatović. 

Finalna serija ABA lige počinje 13. maja, drugi meč je na programu 15. maja, a treći je zakazan za 19. To su mečevi koji će sigurno biti odigrani, a eventualna četvrta i peta utakmica su na programu 21. i 25. maja.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: