Košarka

EVO KADA CRVENA ZVEZDA I PARTIZAN IGRAJU ZA TITULU: Finale počinje odmah, ali je drugačije nego prošle godine!

Autor Nikola Lalović

Imaćemo duel Crvene zvezde i Partizana u finalu ABA lige, a evo kada će se ti mečevi i igrati.

Izvor: MN Press

Kao i prošle sezone opet ćemo gledati "večiti derbi u finalu ABA lige! Crvena zvezda je kao provoplasirana u regularnom delu takmičenja igrala sa Megom u svom polufinalu i rutinski dobila obe utakmice, pa je prva obezbedila plasman u finale. Partizan je protiv Budućnosti morao da igra tri utakmice, dva puta je pobedio u "Beogradskoj Areni" i to je bilo dovoljno za prolazak u finale. 

Za razliku od prošle sezone kada je Partizan imao prednost domaćeg terena, sada će tu prednost imati Crvena zvezda, a zna se i kada će se igrati ovi mečevi. A pauza skoro i da ne postoji, pogotovo za igrače crno-belih! 

Prvi meč finalne serije ABA lige na programu je u ponedeljak 13. maja. Dva dana kasnije 15. maja će Crvena zvezda opet biti domaćin, a onda Partizan preuzima tu ulogu. Treća utakcima je na programu 19. maja što je nedelja, a određeni su termini i za dva meča koja će se odigrati ako ne dobijemo pobednika u tri utakmice. 

Četvrti meč serije, koji će ponovo kao domaćin igrati partizan na programu je u utorak 21. maja, a krajnji rok za završetak ABA lige za ovu sezonu je 25. maj kad će Crvena zvezda biti domaćin. Čeka nas večiti derbi u finalu! 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: