Košarka

JOKIĆEVA DOMINACIJA U NBA LIGI! Denver objavio snimak - igrao se protiv Minesote! (VIDEOO)

Autor Dušan Ninković

Uživajte u najboljim potezima najboljeg igrača NBA lige, Nikole Jokića.

Izvor: Gregory Shamus / Getty images / Profimedia

Denver je u trećem meču polufinala Zapada savladao Minesotu (117:90), a Nikola Jokić Entoniju Edvardsu pokazao zašto je najbolji igrač u ligi. I nije samo "novi Džordan" video spektakl - mogao je ceo svet da isprati koliko je dominantan srpski centar, trostruki MVP ligaškog dela NBA lige. 

Njegovi najbolji potezi sa ove utakmice su toliko dobri da je Denver morao da napravi kompilaciju. Snimak traje gotovo četiri i po minuta, a na njemu se vide poeni, skokovi i asistencije najboljeg igrača Denvera i glavnog aktera trećeg meča polufinalne serije između Nagetsa i Timbervulvsa. Pogledajte kako je to izgledalo:

Nikola Jokić protiv Minesote
Izvor: YouTube/Denver Nuggets

Jokić je susret završio sa 24 poena, 14 skokova i devet asistencija, a u finišu meča nije se našao na terenu iako je bio blizu impresivnog tripl-dabl učinka. Ipak, bitnije od toga je da su košarkaši Denver Nagetsa upisali trijumf, pa sada imaju šansu da se rezultatski potpuno izjednače sa Minesotom koja je na početku serije zabeležila dva brejka u Koloradu. Priliku za novu pobedu i 2:2 u seriji Denver će imati u noći između nedelje i ponedeljka.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: